Over Flow

Mijn praktijk is opgericht op 1 januari 2000. (mooie datum vind ik zelf)
In de tussenliggende jaren heb ik op velerlei vlakken ervaring opgedaan; veel mensen mogen behandelen met ieder hun unieke persoonlijkheid en specifieke klachten.

Als je met mensen wilt werken, is mijn persoonlijke visie, dien je goed onderlegd te zijn. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Dutch Shiatsu Academy, een 5-jarige HBO opleiding. Een opleiding waar Shiatsu, Westerse medische vakken en traditionele Chinese geneeswijze centraal staan. Daarnaast nog een achttal bijvakken. Hiermee werd de basis gelegd voor mijn praktijk.

Elk jaar volg ik bijscholingen om mijn kennis up to date te houden.
Kruiden (drie jarige opleiding), Dorn en Auriculo (meerdere modules) zijn aparte opleidingen die ik gevolgd heb na het behalen van mijn diploma.

Mijn visie:
Ik hou niet van hokjesdenken: van reguliere geneeskunde versus complementaire/alternatieve geneeskunde. Het is mijn grote wens dat beide partijen samenwerken, zodat we met elkaar komen tot de beste behandeling voor iedereen die zorg nodig heeft.

Ik vind het belangrijk dat mensen die mijn praktijk bezoeken zich op hun gemak voelen. Dat ze mogen zijn wie ze zijn, zonder oordeel over ras, afkomst, geslacht of geloof. Iedere persoon is uniek en zo behandel ik ook. In mijn praktijk zijn geen standaard behandelingen, iedere cliënt krijgt zijn of haar eigen behandeling, toegespitst op het moment van nu.
Samen gaan we op zoek naar wat er ten grondslag ligt aan jouw klacht en hoe je deze in de toekomst kunt voorkomen. Het mooie hierbij is, dat we van elkaar leren. Ik leer net zoveel van jou, als jij van mij.

Waarom de naam Flow en de foto’s van het water?
Persoonlijk heb ik een grote passie voor water met alles wat daarin leeft. Vooral walvissen zijn mijn grote liefde.
Niet alleen ik, maar ook jij bent sterk verbonden met water, ons lichaam bestaat zelfs voor 60% uit water! Water is altijd in beweging, voortdurend veranderend en zich steeds aanpassend aan de omgeving. Zo is het ook met ons mensen, we zijn voortdurend aan verandering onderhevig en stemmen ons, elke dag weer, af op het leven om ons heen. Voor velen van ons gaat dat gelukkig ongemerkt, maar soms heb je daar hulp bij nodig, omdat je lijf protesteert of je mind overloopt.

Wanneer je mijn hulp inroept, zal ik alles inzetten wat in mijn vermogen ligt om je te helpen. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende technieken, deze vind je onder het kopje behandelingen.

Locatie

Flow bevindt zich op verschillende locaties in Alphen aan den Rijn.
Wanneer je een afspraak maakt, hoor je de locatie waar je naar toe mag.

Over Marjo

Wat kan ik over mezelf vertellen? Laat ik mezelf neerzetten in steekwoorden:
Mensen-mens, betrokken, creatief, sportief, ondernemend, communicatief, schrijver, realist, optimist, spiritueel, reislustig, positief, watermens, leergierig, organistatietalent, perfectionist, open, aandachtig aanwezig.

^ Terug naar boven